Vidensfestival i 2021: Lørdag 4. september / Og i 2022: Lørdag 26. marts

15.02.2021


“Fantastisk arrangement med et overflødighedshorn af viden engagement og super spændende foredragsholdere. Min første Vidensfestival hos Ræson, men bestemt ikke den sidste. Oplevelsen var intet mindre end formidabel” skrev Karl-Henrik Baum på Facebook efter 2018-udgaven

I 2021 finder Videnfestival sted lørdag 4. september 2021 10.00-17.30 i Imperial – flyttet en uge fra 28. august – hvor alle corona-restriktioner vil være ophævet. Hvis du har købt billet, er din plads/dine pladser automatisk flyttet til den nye dato. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på ordre@raeson.dk På programmet i år bl.a.:

– Historiker Gry Jexen (aktuel med bestselleren “Kvinde kend din historie”)
– Skuespiller Birgitte Hjort (snart aktuel i en ny sæson af “Borgen”)
– Historiker Dan H. Andersen (aktuel med “Store Nordiske Krig”, der fik seks stjerner i Politiken og i Berlingske)
– Professor Dorthe Dahl Jensen
– Lektor i sociolingvistik Marie Maegaard
– Leder af Tænketanken Europa Lykke Friis
– Læge, forfatter Imran Rashid (aktuel med bestselleren “Mærkbarhed”)
– Professor Vincent F. Hendricks (snart aktuel med “Sandhedsministeriet”)
– Rektor Lene Tanggaard
– Journalist og poet Lars Bukdahl
– Professor Mikkel Vedby Rasmussen (aktuel med “Krisesamfundet”)
– TV-vært, redaktør og udgiver af RÆSON og ÆRA Clement Behrendt Kjersgaard (ordstyrer og programansvarlig)

Selvom salen rummer 1000 pladser var festivalen i 2020 udsolgt – efter flytningen har vi igen nogle pladser til salg (495 kr.).

Næste år finder Vidensfestival sted lørdag 26. marts – samme tid og sted: 10-17.30 i Imperial. Billetpriserne er uændrede: 495 kr. for en billet til hele dagen (595 med tillæg for plads på første række).

I februar 2021 har vi lanceret et permanent supplement til den årlige festival: En helt ny online tjeneste, som vi har brugt den seneste tid på at forberede: Vidensfestival Audio. Et års abonnement vil koste 299 kr., men som introduktionstilbud får man hele 2021 til blot 149 kr.

Har man købt – eller køber man nu – billet til den fysiske udgave, får man Audio i hele 2021 gratis og automatisk (man opretter sig som bruger her).

Har du tegnet abonnement på RÆSONs nye magasin Æra (eller gør det nu: 599/499 kr. for studerende og pensionister) får du også gratis adgang til Audio – og så kan du oprette dig som bruger her.

Om Vidensfestival: Arrangementet blev grundlagt i 2012. Alle medvirker gratis – hele indtægten går til RÆSON (og uden den ville magasinet slet ikke kunne eksistere i sin nuværende form). Har du købt billet til 2020? Så er den allerede automatisk flyttet til 2021. Oplæggene fra live-udgaven bringes ikke på Audio. Spørgsmål? Skriv til os på ordre@raeson.dk

ILLUSTRATION: Clement Kjersgaard (tv) og Jesper Tynell (th) lytter til salens spørgsmål ved en tidligere Vidensfestival (i Dronningesalen, Den Sorte Diamant) [foto: RÆSON]