Til annoncører

“Her er et politisk kvalitetsmagasin, man bare må have i hænderne. […] Wow!” (Politiken om RÆSON, maj 2011)

OM RÆSON:
– RÆSONs målgruppe er beslutningstagere i det offentlige og private (med lange uddannelser, høj indkomst og stor international kontaktflade)
– RÆSON er totalt politisk uafhængigt, skrevet af politikere, eksperter og journalister. Magasinet arbejder i de genrer man kender fra blade som Der Spiegel, Time og The Economist. Det blev grundlagt som et webmagasin i 2002 af tv-vært Clement Kjersgaard og i 2007 lancerede vi den trykte udgave. Foruden det trykte magasin og websitet laver vi bl.a. bøger, konferencer og undervisningsforløb
– RÆSONs trykte udgave har flere end 1.500 individuelle abonnenter (foruden en række institutionsabonnenter – det samlede trykte oplag er 3.000 stk.). Websitet har flere end 10.000 unikke besøgende i den politiske sæson (dvs. fra september-juni)
– Tidligere annoncører bl.a.: Berlingske Tidende, Jyske Bank, SAAB, Politiken

PRISER:
– 1/1 annonce i det trykte RÆSON: 5.000 kr.
– Top/bundbanner på websitet, 4 mdr. (1/9 2011-1/1 2012): 10.000 kr.
– Alle priser er eksklusiv moms

AVISERNE OM MAJNUMMERET 2011:
– “Endnu et vellykket nummer af RÆSON” (Berlingske)
– “Dette nummer af RÆSON kan anbefales […] i mange henseender lige så vellykket, som det er aktuelt” (Kristeligt Dagblad)
– “Her er et politisk kvalitetsmagasin, man bare må have i hænderne. For en politiknørd er Ræson, der skrives af landets mest indsigtsfulde og velskrivende fagfolk, simpelthen et ‘must’ […] Er man typen, der bare ikke kan få nok af politik, samfund og analyser, selv om man har pløjet dagens aviser igennem, fulgt TV 2 News og sluttet af med DR 2 Deadline, så er der en løsning. Den er ca. 80 sider lang, udkommer to gange om året og har et navn: Ræson. Vi taler om et magasin fyldt med indsigtsfulde artikler om tendenser i dansk og international politik, der går dybden og giver perspektiv på udviklingen. Kort sagt det tætteste, man kan komme på Newsweek, Time og Foreign Policy. Og så trækker det bestemt ikke ned, at det er et nonprofitprojekt, som er uafhængigt af økonomiske og politiske interesser. Wow!” (Politiken)

For mere information kontakt: redaktionen@raeson.dk